Web Analytics Made Easy - Statcounter



رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس دهم معتقد است :متاسفانه به‌خصوص در دولت کنونی شکاف اجتماعی عمیقی در جامعه دیده می‌شود که هم ریشه‌های اقتصادی دارد و ناشی از مصائب و مشکلات اقتصادی و تضاد طبقاتی است و هم دلایل و عوامل فرهنگی و اجتماعی.

به گزارش عصرما، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی تاکید کرده که گام برداشتن به‌سوی همدلی و وفاق ملی و تلاش برای کاهش میزان بی‌اعتمادی عمومی اگر نگوییم مهمترین وظیفه دولت و به‌خصوص شخص رئیس دولت است، قطعاً از مهمترین وظایفشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به چند رویداد تلخ سیاسی-اجتماعی روزها و هفته‌های گذشته می‌گوید: «آقای رئیسی، رئیس‌جمهور 85 میلیون شهروند ایرانی است و این میزان تفکیک اجتماعی و این میزان خط‌کشی و دسته‌بندی مردم به این نحو که این گروه آن سوی رودخانه باشد، آن گروه این سو، آن‌ها به آن طرف خط قرمز بروند، این‌ها به این‌طرف، به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.»

این نماینده ادوار مجلس با انتقاد نسبت‌به برخی سخت‌گیری‌ها و محدودیت‌های اجتماعی و افزایش دخالت در زندگی شهروندان که در این مدت در مباحثی ازجمله برخورد با زنان خواهان ورود به استادیوم‌های ورزشی یا تلاشی که ازسوی طیفی خاص از نمایندگان مجلس در بحث دسترسی شهروندان به فضای مجازی با محوریت «طرح صیانت» ناکام ماند، نسبت‌به عواقب تداوم این وضع هشدار داد و در عین حال تاکید کرد که «اتفاقاً جامعه ایرانی امروز بیش از هر زمان تشنه همدلی است.» او اضافه کرد: «وقتی به‌خاطر دو تار موی یک دختر جوان، با او برخوردی سخت صورت می‌گیرد، عجیب نیست که شاهد چند دستگی در جامعه باشیم و در جامعه اختلاف و متعاقباً در مواردی مقابله‌به‌مثل صورت گیرد و حتی بعضی به‌سوی انتقام‌گیری سوق یابند.»

جعفرزاده ایمن‌آبادی که حرکت به‌سوی آن‌چه را که با تعبیر «همدلی بزرگ» توصیف کرده، اولویت جامعه ایرانی می‌داند، معتقد است دولت وظیفه‌ای خطیر در این راستا برعهده دارد. او اما می‌گوید: «متاسفانه به‌خصوص در دولت کنونی شکاف اجتماعی عمیقی در جامعه دیده می‌شود که هم ریشه‌های اقتصادی دارد و ناشی از مصائب و مشکلات اقتصادی و تضاد طبقاتی است و هم دلایل و عوامل فرهنگی و اجتماعی.»

او به خاطره‌ای از دوران نمایندگی‌اش در مجلس در روزگار دولت‌داری احمدی‌نژاد اشاره کرد و گفت: «به یاد دارم آن زمان به‌عنوان نماینده مردم از عملکرد احمدی‌نژاد در یک حوزه مشخص انتقاد کردم و یک مقام بلند مرتبه به من خرده گرفت و حتی گفت شما از دین خارج شده‌ای! که طبیعتاً بسیار تعجب کردم.»

این نماینده پیشین مجلس همچنین با ابراز نگرانی نسبت‌به تشدید چند دستگی در جامعه که نمود آن حتی در خانواده‌ها دیده می‌شود و منجر به اختلافات خانوادگی شده، گفت: «وقتی رئیس قوه مجریه ما در سخنرانی‌هایش، مردم را طبقه‌بندی می‌کند و پیوسته از این می‌گوید که مردم باید دارای چنین و چنان ویژگی‌هایی باشند، طبیعتاً باید منتظر نفاق، تظاهر، ریا و تزویر بیشتر باشیم.»

او بحث بر سر پخت نان بربری در ایام ماه مبارک رمضان یا برداشتن یک مجسمه زن به‌بهانه پوشش نامناسب(!) در استان گلستان را نیز مورد انتقاد قرار داد و گفت: «به‌واقع تمام مشکل ما، نان بربری صبح است؟! مشکلات اصلی کشور گم شده و مسئولان و مدیران دنبال حواشی هستند.»

جعفرزاده ایمن‌آبادی در پایان با ابراز نگرانی نسبت‌به افزایش میزان خشونت اجتماعی به‌دلیل همین نوع رویارویی و مواجهه مجموعه حاکمیت با شهروندان گفت: «امروز مسئولان با مردم حرف نمی‌زنند و تحکمی برخورد می‌کنند و به‌واقع نگران این وضعیت هستم.»

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!